Zet door!

Ik hoop dat je voldoende informatie hebt om de volgende stap te zetten in jouw leven, loopbaan of voor jouw bedrijf. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of direct een intake gesprek.

Bel mij

Graag nodig ik je uit om mij te bellen 06-10751806 of te mailen info@opwaartscoaching.nl.

Ik sta open voor het uitbreiden van mijn netwerk. Stuur mij een verzoek via Linkedin of Instagram.

Ik spreek je graag!

Coachingspraktijk in Arum

Wij hebben net een nieuw huis gekocht in Arum met daarbij een prachtige bijgebouw waar ik per 1 januari 2022 mijn coachingspraktijk ga houden. We hebben prachtig uitzicht over de weilanden en kunnen lekker in de omgeving wandelen. Een prima locatie dus, waar ik jou in alle rust kan coachen. Tot 1 januari werk ik op twee locaties in Leeuwarden en in Sneek.

Opwaarts Loopbaan Advies en Coaching

Baarderbuorren 9
8822 WR  Arum
06-10751806
info@opwaartscoaching.nl
 

Christine schrijft

Ik beweeg graag en zie dagelijks paralellen met situaties in mijn werk. Je maakt me blij als je op LinkedIn mij uitnodigt en volgt.
Zo vermaak ik je met mijn blogs of kan ik je op deze manier zelfs helpen.

Herken je dit verhaal?

Ik ben op vakantie in Oostenrijk en geniet al ruim een week van het uitzicht op de bergen! Ik kom hier heerlijk tot rust en tegelijkertijd heb ik de behoefte om mijn nieuwe omgeving te ontdekken! Ik begeef mij daarmee op onbekend terrein en merk dat ik hier wel de hulp van een expert bij kan gebruiken!

Deze expert vind ik in de eigenaresse van ons appartement! Zij is gecertificeerd als berggids en neemt ons mee de bergen in. Zoals je van een expert mag verwachten, gaat ze goed voorbereid te werk. Zo stelt ze de vertrektijd uit wanneer er regen en onweer wordt voorspelt en neemt ze materialen mee die ze achteraf niet nodig heeft. Want je weet maar nooit...

Tijdens onze 7 uur durende hiking tocht brengt ze ons naar het hoogste punt op de berg! Waar ik na een paar afslagen de weg al volledig kwijt ben weet zij ons naar het einddoel te brengen! Onderweg last ze pauzes in om ons op adem te laten komen, legt ze ons uit welke planten en bloemen er in de bergen groeien en laat ze ons water drinken uit de verschillende bergbronnen! En eenmaal boven op de berg aangekomen ben ik trots en voldaan🍀

Het moraal van dit verhaal? Schakel een expert in wanneer je vragen over je loopbaan hebt, wanneer je van baan wilt veranderen of als je bijvoorbeeld advies kunt gebruiken bij het updaten van je CV! Natuurlijk kun je dit zelf doen maar weet dat er erkende loopbaanadviseurs van Noloc zijn die jou hierbij kunnen helpen! Een Register Loopbaanprofessional van Noloc beschikt over de kennis, de ervaring en het netwerk om jou op een professionele manier te begeleiden. Hij of zij kent het vakgebied en begeleid jou naar die gewenste verandering!
Teksten: Createkst   |   Vormgeving en website realisatie: WMmedia   |   Fotografie: Jessie Jansen

Privacyreglement   |   Klachtenreglement
Copyright 2024: Opwaarts Coaching