Vast

Als je het gevoel hebt dat je vast zit, dan is bewegen de manier om weer vooruit te komen. Wat is de reden dat jij naar een beweegcoach op zoek bent?
 
  • Zit je vast in je lijf, geen energie, lusteloos of wil je graag afvallen?
  • Zit je vast in je hoofd en wil je graag meer inzicht en beter in balans zijn?
  •  Of moet je meer in beweging komen maar het lukt gewoon niet ?
Als beweegcoach, coach ik je niet alleen om in beweging te komen, ik bespreek ook de redenen waarom het je zelf niet lukt, waar je tegenhoudt. Ik geef je tips en trucs om jezelf in balans te krijgen, qua beweging, ontspanning en inspanning.

Wat is jouw doelstelling?

Afvallen of meer energie krijgen
We werken samen naar het doel om jou in beweging te zetten en ook hoe je dit in de toekomst kunt volhouden. Ik breng in kaart hoeveel je al beweegt. We kijken samen hoe je nog meer kunt bewegen en hoe je om kunt gaan met moeilijke momenten. Ben je aanvullend verzekerd? Vraag dan bij je verzekering na of je voor zorgvergoeding in aanmerking komt.

Bewegen voor meer inzicht
We gaan op pad, we nemen samen een bepaalde route. Ondertussen praten we over jou, waar je moeite mee hebt, hoe je tot beslissingen komt. Soms vraag ik je een richting te kiezen en maak je zo bewust van wat je onbewust doet. Kortom patronen doorbreken om nieuwe inzichten te krijgen en instrumenten aangereikt krijgen waarmee je echt iets kunt.

Jouw wandelcoach

Met mij, als je wandelcoach gaan we samen op pad, tijdens onze de wandelingen werken we aan:
 
  • Mentale en fysieke fitheid
  • Inzicht en reflectie van bepaalde beslissingen
  • Doorbreken van patronen

Het traject

We beginnen altijd met een intakegesprek en sluiten af na een periode met een evaluatiegesprek. Daartussen kan het per persoon verschillen hoeveel wandelsessies genoeg zijn om jou te helpen. We kunnen samen naar een doel werken of als je na een paar gesprekken alleen denkt verder te kunnen, dan kan af en toe een voortgangsgesprek voldoende zijn.
 
  • Beweegcoaching € 300,- (4 sessies van 1 uur)
  • Wandelcoaching € 125,- per sessie van 1,5 uur

Christine schrijft

Ik beweeg graag en zie dagelijks paralellen met situaties in mijn werk. Je maakt me blij als je op LinkedIn mij uitnodigt en volgt.
Zo vermaak ik je met mijn blogs of kan ik je op deze manier zelfs helpen.

Life is better at the beach

Deze slogan past helemaal bij mij! Als ik mijn hoofd leeg wil maken of mijzelf wil opladen dan ga ik naar het strand! Deze week kon ik mijn hart ophalen op Texel, mijn favoriete Waddeneiland. De plek waar ik tot rust kom, kan afschakelen en opladen! Hoe ik dat doe? Ik wandel door de duinen en over het strand. Ik geniet van de vergezichten, luister naar het ruizen van de zee of de gesprekken tussen de vogels. Tijdens deze wandelingen stromen de gedachten en ideeën binnen.

Als ondernemer weet ik óók wat ik nodig heb om het beste uit mijzelf te halen en daarmee een professional voor mijn klanten te zijn. Ik weet dat ik in mijn werk autonomie, uitdaging en afwisseling nodig heb! Deze loopbaanwaarden zorgen er voor dat ik werk doe wat ik leuk vind en met veel plezier doe 🍀
Teksten: Createkst   |   Vormgeving en website realisatie: WMmedia   |   Fotografie: Jessie Jansen

Privacyreglement   |   Klachtenreglement
Copyright 2024: Opwaarts Coaching